100% Casein Complex

Enig resultaat

Showing the single result
 • Scitec 100% Casein Complex is een Micellar Caseïne dominante melkeiwit mix bestaande uitsluitend uit Caseïne melkeiwitten. Caseïne is rijk aan essentiële vertakte aminozuren (BCAA’s) en bevat meer (meer dan Whey) L-Glutamine, het meest voorkomende vrije aminozuur in menselijk bloed en verantwoordelijk voor spierherstel, spiergroei en spierbehoud! Eiwitten uit Scitec 100% Casein Complex dragen bij aan de handhaving en groei van spiermassa en ook aan de instandhouding van botten *.

  Door het belasten van de spieren tijdens een training ontstaan er kleine scheurtjes in de spiervezels, deze scheurtjes maken het mogelijk spiermassa aan te zetten door ze te laten herstellen door hoogwaardige eiwitproducten zoals Scitec Casein Complex!

  Scitec Caseine Proteine word langzaam opgenomen en geeft langdurig afgifte aan de spieren, dit maakt deze protein shake ideaal om in te zetten bijvoorbeeld voor het slapen gaan.

  De melkeiwitten uit Scitec Casein Complex zijn zogenaamde volwaardige eiwitten, omdat ze het lichaam voorzien van alle noodzakelijke soorten aminozuren, waaronder de 9 aminozuren die het lichaam niet kan synthetiseren en welke dus door voeding aangeleverd dienen te worden! (o.a.Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, methionine, fenylalanine, threonine, tryptofaan en Valine).

  Door de zuivere filterwijze van de eiwitten uit caseine heeft dit Scitec product een zeer hoge anabolische (spieropbouwende) waarde en is hij zeer goed in te zetten naast de gangbare whey-eiwitten en aminozuren!

  Bevat extra L-Glutamine en Taurine alsmede de verteringsenzymen papaïne en bromelaïne welke zijn toegevoegd aan deze formule voor nog betere opname in het lichaam!

  * Deze verklaringen zijn goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid.

  100% Aspartaam vrij!

  Scitec Casein Complex beschrijving:

  Neem 1 tot 2 maatscheppen Scitec Casein Complex met 200-400 ml water of magere melk. Bij voorkeur te gebruiken direct voor of na de training, voor het slapengaan of wanneer maaltijdmomenten om wat voor reden te ver uit elkaar liggen. (het lichaam kan iedere 2 uur eiwitten opnemen voor aanmaak van nieuw spierweefsel) Gebruik dit product samen met voedsel als deel van een gezonde, uitgebalanceerde voeding, niet als een vervanging voor dergelijke.

  Scitec Casein Complex info:

  Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja en ei-eiwitten, en gluten, pinda’s worden verwerkt!

  29,95 Incl. BTW