BERBERINE 1000 MG

Enig resultaat

Showing the single result
 • auto draft Toevoegen aan winkelwagen

  Ontdek de Voordelen van Berberis aristata voor een Optimaal Welzijn*

  Berberis aristata, een natuurlijk ingrediënt met indrukwekkende gezondheidsvoordelen, biedt een veelzijdige ondersteuning voor verschillende aspecten van ons welzijn.

  1. Handhaving van een Normaal Cholesterolgehalte: Berberis aristata staat bekend om zijn vermogen om een normaal cholesterolgehalte te handhaven. Het toevoegen van dit krachtige ingrediënt in uw dagelijkse routine kan een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van een gezond cholesterolverlagend dieet.

  2. Ondersteuning voor Voortplantingsorganen en Urinewegen: Dit natuurlijke ingrediënt draagt bij aan de gezondheid van voortplantingsorganen en urinewegen. Met zijn heilzame eigenschappen bevordert Berberis aristata een evenwichtige en optimale werking van deze belangrijke systemen.

  3. Gezondheid van de Lever: Berberis aristata is gunstig voor de gezondheid van de lever. Door zijn ondersteunende eigenschappen kan het helpen bij het behouden van een gezonde leverfunctie, wat essentieel is voor het algehele welzijn.

  4. Huidverzorging van Binnenuit: Het ingrediënt draagt bij aan de gezondheid van de huid. Met zijn antioxidante eigenschappen bevordert het een stralende huid van binnenuit, waardoor u kunt genieten van een natuurlijke gloed.

  5. Verbetering van Bloedglucoseregulatie: Berberis aristata is ook bekend om zijn rol in het verbeteren van de bloedglucoseregulatie. Door de stabilisatie van bloedsuikerniveaus kan dit ingrediënt een positieve bijdrage leveren aan uw algehele gezondheid.

  Omarm de vele voordelen die dit krachtige natuurlijke ingrediënt te bieden heeft. Voeg het toe aan uw dagelijkse routine en investeer in uw welzijn op een natuurlijke en effectieve manier.

  Gebruiksaanwijzing:

  2 capsules per dag bij de hoofdmaaltijd.

  Niet te gebruiken als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

  Niet gebruiken als u jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u een bekende of vermoedelijke medische aandoening heeft. Raadpleeg dan eerst uw huisart

   

  19,95 Incl. BTW