CREAM OF RICE

Enig resultaat

Showing the single result
 • Energie door 25 complexe koolhydraten

  Applied Nutrition’s Cream of Rice zorgt voor dé perfecte start van je dag! Het zit boordevol energie die je de hele ochtend op de been houdt. Maar wanneer je gedurende de dag een boost nodig hebt, zorgt dit ook voor een snelle opkikker.
  Cream of Rice bevat per portie van 30 gram 25 complexe koolhydraten. Daarbij is Cream of Rice laag in zowel vet als suiker.

  Nu in 5 heerlijke smaken, geschikt voor Veganisten

  Verkrijgbaar in 5 heerlijke smaken: Apple Crumble, Golden Syrup, Strawberry Ripple en Toffee Biscuit of neutraal.

  Doordat het kan worden bereid met water, is dit product ook zeer geschikt voor veganisten! (Behalve Toffee Biscuit Flavour). Het is daarbij ook nog eens Halal-gecertificeerd!

  Inhoud 2000 gram

  Gebruiksaanwijzing:

  OPTIE 1: Meng 1 maatschep (30g) met 100-150ml kokend water. Roer goed en laat 1-2 minuten staan. Roer nogmaals en geniet.

  OPTIE 2: Meng 1 maatschep (30 g) met 100-150 ml koud water of melk en roer goed. Zet 2 minuten in de magnetron. Roer nogmaals en geniet!

  Scoops zijn slechts een schatting, een weegschaal wordt aanbevolen.

  Neem contact op met een gekwalificeerde gezondheidsprofessional voordat u dit product gebruikt als u jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u een bekende of vermoede medische aandoening(en) heeft en of een recept of OTC-medicatie gebruikt. Niet te gebruiken ter vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden. Voor houdbaarheidsdatum en batchnummer zie etiket.

  21,95 Incl. BTW