Dextro energie

Enig resultaat

Showing the single result
 • Dextro energie poeder Toevoegen aan winkelwagen

  Dextrose is een enkelvoudige suiker en wordt in het algemeen ook druivensuiker genoemd. Dextrose wordt direct in het bloed opgenomen en is daarom het snelste koolhydraat. Dextrose heeft geen vertering nodig en levert daarom direct energie. Dat maakt Dextrose uitermate geschikt voor sporters.
  Dextrose is een ander woord voor druivensuiker, dat bestaat uit glucose. Suiker is een verbinding van glucose met fructose. Suiker moet dus eerst worden afgebroken tot glucose en fructose alvorens het in het bloed kan worden opgenomen. Dextrose komt direct beschikbaar. Glucose in het bloed stimuleert de insulineproductie. Deze heeft weer een stimulerend effect op de afgifte van de geslachtshormonen LH en FSH.

  Glucose (= dextrose, meiose, druivensuiker)
  Druivensuiker is pure glucose in poedervorm en geschikt als snelle energieleverancier bij langdurige inspanningen, zoals hardlopen, voetballen, boxen of fietsen (duursport)of kracht sport. Druivensuiker is een natuurlijke zoetstof en heeft een lekkere zoete smaak.
  Tip: Bij temperaturen rond het vriespunt, 100 gram druivensuiker toevoegen op 1 liter lauw water. Dit geeft extra energie en verlaagt het vriespunt enigszins. Let op: het water kan nog steeds bevriezen, maar zorgt ervoor dat het water minder snel bevriest.
  Geschikt voor mens en dier geschikt voor duursport of dagen dat je extra energie nodig hebt

  0,99 Incl. BTW