Mass Gainer

Enig resultaat

Showing all 2 results
 • MEERDERE SYNERGETISCHE EIWITBRONNEN

  Deze unieke mix van verschillende eiwitbronnen is ontworpen om te optimaliseren van positieve stikstofbalans en bevordering van de magere massa spiergroei. Ze zijn rijk aan natuurlijke vertakte  aminozuren, en van het steunpercentage van de eiwitsynthese.

  PERFECTE LAGE GLYCEMISCHE ENERGIEBRONNEN

  Lean Mass Gainer biedt de ideale vorm om bij te dragen aan een zeer lage glycemische index (GI) koolhydraten (havermout en maltodextrine). Glycogeen komt in de spieren en zorgt voor maximale gewichtstoename.

  MCT VAN SPARING SPIER GLYCOGEEN

  Middellange keten triglyceriden zijn ervoor om snel geabsorbeerd te worden door het lichaam en zal dan ook snel gemetaboliseerd zijn, krijg meer energie voor de spieren.

  Lean Mass Gainer is verkrijgbaar in 2700g

  Ingrediënten

  Chocolade maltodextrine, havermout, whey concentraat 70%, melk eiwit isolaat 85, cacao poeder 20-22, fructose, MCT olie, Kre-Alkalyn ®, chocolade smaak, whey-eiwit isolaat, cellulose gum, sucralose en acesulfaam-K (zoetstoffen).

  Aardbei maltodextrine, havermout, whey concentraat 70%, melk eiwit isolaat 85, fructose, MCT olie, Kre-Alkalyn ®, aardbei smaak, whey-eiwit te isoleren, cellulose gum, rode bieten (kleur), sucralose en acesulfaam-K (zoetstoffen).

  Vanille maltodextrine, havermout, whey concentraat 70%, melk eiwit isolaat 85, fructose, MCT olie, Kre-Alkalyn ®, vanille smaak, whey-eiwit te isoleren, cellulose gum, sucralose en acesulfaam-K (zoetstoffen).

  Aanbevolen gebruik:

  2 x per dag. Meng 40gr met 250ml water of magere melk.

  47,00 Incl. BTW
 • Als je meer spieromvang wil en moeite hebt met gewichtstoename, dan is Complex Mass Gainer het ideale supplement voor jou.

  Complex Mass Gainer is een hoogwaardige mix van complexe koolhydraat- en eiwitbronnen. Complex Mass Gainer lost gemakkelijk op, is licht verteerbaar en heeft een heerlijke, romige smaak.

  Complex Mass Gainer bevat geen chemische ingrediënten, maar natuurlijke voedingsstoffen uit melkeiwit en haver. Er zijn geen suikers of andere nutteloze ingrediënten toegevoegd. Deze gainer is gemaakt voor degenen die moeilijk aankomen en alleen het beste voor hun lichaam willen.

  • Ideale samenstelling voor mensen die moeilijk aankomen
  • Boordevol hoogwaardige ingrediënten
  • 25 g hoogwaardige wei-eiwitten per portie die bijdragen aan de groei van spiermassa
  • 58 g koolhydraten uit haver per portie
  • Laag vetgehalte en een bron van vezels
  • Verkrijgbaar in een emmer van 4000 g

   

  • Gebruik Weight Gainer als aanvulling op je dagelijkse voeding. Meng 40 g (2 maatscheppen) met 250 ml koude melk of water. Neem 1 tot 3 shakes per dag. Aanbevolen tijden om een shake te nemen zijn na de training, ‘s morgens voor het ontbijt en overdag tussen de maaltijden door.
  46,95 Incl. BTW