mega ginseng

Enig resultaat

Showing the single result
 • scitec mega ginseng 100 caps Toevoegen aan winkelwagen

  Er zijn veel verschillende soorten Ginseng (Siberische, Amerikaanse…) maar de Koreaanse ginseng is de orginele, en wordt als “De Ginseng” beschouwd.

  Koreaanse ginseng (ook bekend als Aziatische Ginseng, Chinese Ginseng of Panax Ginseng) werd al duizenden jaren gebruikt als een natuurlijke tonic ter behandeling van verschillende aandoeningen en wordt tegenwoordig zeer gewaardeerd als krachtige gezondheidstonic.

  Koreaanse Ginseng ondersteunt optimaal uithoudingsvermogen, energie en vitaliteit, evenals fysiek en mentaal welzijn. Het helpt vermoeidheid en stress te verminderen, terwijl het de productie van T-cellen stimuleert, die cruciaal zijn voor het immuunsysteem. Daarnaast bevordert het goede cognitieve prestaties en ondersteunt het geheugenprestaties. De bijdrage aan een normale bloedcirculatie, die verbonden is met hersenprestaties en reactiviteit, draagt verder bij aan de totale mentale en cognitieve activiteit.

  Bovendien helpt Koreaanse Ginseng de fysieke en mentale capaciteiten te behouden in situaties van zwakte, uitputting, vermoeidheid en concentratieverlies. Het draagt ook bij aan het handhaven van een normale bloedsuikerspiegel als onderdeel van een gezonde levensstijl. Deze veelzijdige voordelen maken het een waardevolle aanvulling voor algemeen welzijn en vitaliteit.*

  Koreaanse Ginseng helpt bij het behouden van een optimaal uithoudingsvermogen, gevoelens van energie en vitaliteit, en fysiek en mentaal welzijn*

  • 500 mg originele Koreaanse Ginseng
  • Fijn gemalen voor snelle opname
  • Makkelijk in te nemen capsules
  • 100 capsules per verpakking

   

  • * Al deze claims staan On Hold en moeten nog worden onderzocht door de Europese Commissie (EFSA). 
  18,50 Incl. BTW