MONOHYDRATE

Enig resultaat

Showing the single result
 • applied nutrition ceatine monohydrate Toevoegen aan winkelwagen

  Creatine Monohydraat is geschikt voor iedereen die langdurig of intensief aan lichaamsbeweging doet en de fysieke prestaties wil verbeteren. Applied Nutrition’s Creatine biedt de zuiverste, meest gemakkelijk opneembare Creatine Monohydraat-formule die beschikbaar is. Studies melden dat de verhoging van het creatinegehalte zal helpen het begin van vermoeidheid te vertragen, het energiemetabolisme in de spiercellen te verhogen en het algehele trainingsvermogen van het lichaam te verbeteren.

  Helpt fysieke prestaties te verbeteren, vooral tijdens kortdurende, zeer intensieve oefeningen. Creatine Monohydrate bestaat uit drie aminozuren – arginine, glycine en methionine – en wordt van nature in kleine hoeveelheden aangetroffen in voedingsmiddelen zoals rood vlees en vis.

  Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g creatine

  Creatine Monohydraat is geschikt voor iedereen die langdurig of intensief aan lichaamsbeweging doet en de fysieke prestaties wil verbeteren.

  • Creatine Monohydraat verhoogt de fysieke prestaties bij opeenvolgende bursts van kortdurende, intensieve oefeningen
  • Kan gemakkelijk in water worden gemengd
  • Getest voor atleten
  • Halal gecertificeerd product
  • Inhoud 250 gram

  Gebruiksaanwijzing:  Voeg 1 portie (5g) toe aan water, schud en consumeer.Gebruik 1-2 maal daags bij voorkeur direct voor en na het sporten.Neem na 8 weken continu gebruik 1 week vrij en start de cyclus opnieuw.

  Elk ingrediënt in deze batch ondergaat een streng onderzoek en testen op verboden stoffen voorafgaand aan productie onder een gecontroleerd programma.De eindproducten worden vervolgens geproduceerd en verpakt in een ISO 22000, BRC, GMP en Halal geaccrediteerd laboratorium om de hoogste mate van zekerheid te bieden dat ze veilig zijn voor gebruik door atleten.

  Overschrijd het aanbevolen gebruik niet.

  Neem contact op met een gekwalificeerde arts voordat u dit product gebruikt als u jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u een bekende of vermoede medische aandoening(en) heeft en of een recept of OTC-medicatie gebruikt .

  19,95 Incl. BTW