Nutritech Lipodrine

Enig resultaat

Showing the single result
 • nutritech lipodrine Toevoegen aan winkelwagen

  Lipodrine is een effectief dieetsupplement dat je helpt een paar pondjes te verliezen. Lipodrine is een unieke mix van energieboosters die perfect zijn voor de dieter die kampt met een gebrek aan energie tijdens een afslankprogramma. Het thermogene effect (Thermogenese) van de ingrediënten verhoogt je metabolisme, zelfs als je gewoon zit.

  Thermogenese is het proces waarbij het lichaam warmte, of energie, genereert door de stofwisselingssnelheid te verhogen tot boven het normale niveau. Deze toename van de stofwisseling wordt het thermogene effect genoemd. Thermogenese wordt geactiveerd door een aantal verschillende mechanismen, waaronder supplementen, voeding, lichaamsbeweging en blootstelling aan koude.

  Lipodrine is verkrijgbaar in 90 caps

  – Vet burner

  – Effect op langer termijn

  Ingredients

  Citrus aurantium, Inuline, L-Tyrosine, microcristalline cellulose (coatingmastiek), groene thee-extract, cafeine watervrij, magnesiumstearaat (antiklontermiddelen), Capsicum (van Spaanse peper), Yerba Maté, Narangin (van Citrus paradisi x), Fucoxanthin (van zeewier), siliciumdioxide (zelfstandigheden), gelatine (capsule), zwarte peper extract, chroom picolinaat.

  Aanbevolen gebruik:

  Neem 3 capsules per dag. Dit aantal niet overschrijden.

  28,00 Incl. BTW