Pre work outs

Enig resultaat

Showing the single result
 • Hot Blood Hardcore: een pre-workout met een nieuwe formule

  Hot Blood Hardcore is een betere versie van zichzelf, namelijk een vernieuwde formule. Een verbetering van de Hot Blood 3.0. Met elektrolyten om tekorten van mineralen en zouten, om tijdens hydrateren, aan te vullen. Een mix van antioxidanten en immuun ondersteunende ingrediënten. Verbeterde aminozuurmatrix. Creatine om de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen te verbeteren. Dagelijkse inname van 3 g creatine zorgt hiervoor en laat dat nu net de dosering zijn in deze vernieuwde formule. Speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters die krachtsport of duursport beoefenen.

  Boost your body!

  Helpt je om beter te presteren tijdens jouw workout. Stel je doelen opnieuw in want met Hot Blood Hardcore kom je een stuk verder.

  Gebruiken:

  Meng dagelijks 2 x 1 portie (2 x 12,5g oftewel 2 x 1 maatschepje) Hot Blood Hardcore poeder met 2 x 200 ml koud water. Let op!!! Je maakt dus 2 aparte porties klaar.

  Consumeer één portie 30 minuten voor de training en één tijdens de training.

  De drank is licht koolzuurhoudend, dus open de dop elke 5 seconden tijdens het schudden om ongelukken te voorkomen.

  Buiten het bereik van kinderen houden.
  De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
  Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.
  Niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

  24,9536,50 Incl. BTW