Protein Pancake

Enig resultaat

Showing all 2 results
  • HEERLIJKE PANNENKOEKEN

    Deze pannenkoeken zijn niet alleen rijk aan eiwitten, maar ook geef je de spier-opbouw een zeer lage glycemische koolhydraten voor spier glycogeen opslag en duurzame energie. Deze smakelijke eiwit pannenkoeken kunnen worden gegeten voor het ontbijt of als tussendoortje. Het is eenvoudig, snel en gezond.

    EEN PERFECTE POST WORKOUT

    Een pannenkoek in combinatie met èènvoudige koolhydraten (zoals siroop of fruit, bananen, apple, rozijnen,…) deze pannenkoeken kunnen dienen als een heerlijke spier herstelde maaltijd.

    ENZYMEN VOOR BETERE EIWIT ABSORPTIE

    Aminogen © geeft u meer uit uw proteïne, aminogen helpt uw lichaam een betere verdeling en absorbering van aminozuren en een betere stikstofbalans te hanteren.

    Protein Pancake mix is verkrijgbaar in 1000g

    Ingrediënten
    Pannenkoek mix (70%), ei-poeder (30%), Aminogen (proteasen van Aspergillus niger en Aspergillus oryzae).
    Aanbevolen gebruik:
    Mix 100g eiwit Pancake Mix met 220 ml water in een kom.
    Bak pannenkoeken voor ongeveer 1 minuut per kant of tot gouden bruin.
    Een heerlijke hoge eiwit maaltijd die u kunt maken in een paar minuten zowel warm of koud te serveren.
    24,00 Incl. BTW
  • Gewone pannenkoeken of eiwit pannenkoeken?
    Pannenkoeken….wie is er niet gek op. Helaas behoren ze niet tot de meest gezonde maaltijden vooral als ze worden belegd met zoetigheid. Heb je toch trek in pannenkoeken probeer dan eens de Protein Pancake mix van Scitec. Protein Pancake mix oftewel eiwit pannenkoeken mix is ideaal voor mensen die af willen vallen door middel van een eiwitrijk dieet en voor mensen die krachtgericht trainen en spiermassa willen opbouwen. Als je eenmaal onze pannenkoeken hebt geproefd, wil je nooit meer terug naar reguliere, eiwitarme pannenkoeken! Protein Pancake is er in verschillende smaken maar ook in een naturel. Beleg deze lekker met vers fruit en wat kwark of lees onze blog voor meerdere toppings.

    Meng 37 g (1 maatschepje) met ongeveer 100 ml magere melk of water. Schud of meng krachtig tot het lijkt op een conventioneel pannenkoekbeslag. Doe het in een antikleefpan en bak op matig vuur tot het aan beide kanten goudbruin van kleur wordt. Experimenteer met de dikte van het beslag, de grootte van de pannenkoeken en de baktijd om precies die pannenkoek te maken die jij wilt!

    20,95 Incl. BTW