PUMP 3G ZERO STIM PRE-WORKOUT

Enig resultaat

Showing the single result
 • Pump 3G No Stim: een zeer rijke formule

  Zoek je een goede pre-workout met ingrediënten die bewezen hebben echt te werken? Een pre workout die je ook laat in de avond kan nemen zonder uren naar het plafond te moeten staren omdat je niet kan slapen? Zoek dan niet verder. Applied Nutrition heeft Pump 3G ontwikkeld voor de beginnende en gevorderde atleet. Zonder cafeine. Met creatine monohydrate. AAKG, en maar liefst 2 gram Beta-Alanine en 5 gram Citrulline. Een comlete formule die vooral de pomp ondersteund tijdens het trainen. Alles om spieren te stimuleren en jouw training tot een succes te maken.

  Enkele top ingrediënten in Pump 3G No Stim

  Citrulline Stelt vermoeidheid uit en heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen.

  Creatine monohydrate verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen en duursporten! Dagelijks gebruik kan het effect van training voor spierkracht versterken/vergroten, bij mensen boven 55 jaar. In deze formule zit genoeg creatine voor een optimale dosering. Het is dus niet nodig

  AAKG helpt de productie van stikstofoxide te verhogen, wat gunstig is voor spiergroei en herstel na de training. De inname is ideaal als je een sport beoefent die kracht of uithoudingsvermogen vereist.

  Beta Alanine Voor lange, intensieve trainingen. Uitstellen van spiervermoeidheid, een aminozuur dat ophoping van melkzuur in de spieren vertraagt

  Taurine is een organische verbinding die van nature voorkomt, voornamelijk in dierlijke eiwitten (vlees en vis).

  L-Tyrosine 1 van de 22 aminozuren die door cellen worden gebruikt om eiwitten te synthetiseren

  BioPerine® verhoogd thermogenese is belangrijk voor het afslankproces maar zorgt tevens voor een betere absorptie van nutriënten in de darmwand.

  Inhoud 375 gram

  Gebruiken:

  Meng 1 portie 15 g (2 maatlepels) 30 minuten voor het sporten met 200 ml koud water en consumeer onmiddellijk.

  De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.

  Scoops worden alleen geschat, weegschalen worden aanbevolen.

  21,50 Incl. BTW