Scitec amino

Enig resultaat

Showing the single result
 • scitec amino liquid 50 1000ml Toevoegen aan winkelwagen

  Indien je moeite hebt met het slikken van tabletten of capsules is Amino Liquid 50 de oplossing voor jou! Je krijgt met behulp van de makkelijke bekerdop in een handomdraai alle noodzakelijke aminozuren binnen.

  Bij elke dosis Scitec Amino Liquid krijg je een hoge dosering essentiële en semi-essentiële aminozuren binnen. Vanwege de vloeibare vorm waarin dit supplement verkrijgbaar is, is het nog nooit zo makkelijk geweest om te werken aan spierbehoud, spierherstel en spiergroei. En met een inhoud van 1 liter ben je voor maar liefst 66 doseringen voorzien van een volledig aminozurenprofiel van hoge kwaliteit en biologische opneembaarheid.

  Aminozuren behoren tot de meest vitale voedingsstoffen. Onze formule biedt een volledig spectrum van aminozuren met alle essentiële, waaronder leucine, isoleucine en valine met vertakte keten, en 35% van de essentiële aminozuren in spiereiwitten. Deze aminozuren ondersteunen snel herstel van de spieren na de training. De vetvrije formule is verrijkt met vitamine B6, dat bijdraagt aan het normale eiwit- en glycogeenmetabolisme, aan de vermindering van vermoeidheid, en aan de regulatie van hormonale activiteit *.

  * Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

  Amino Liquid in de heerlijke smaak Kersen Guava, ondersteunt snel herstel van de spieren na training. Krijg alle benodigde aminozuren op een makkelijke manier binnen om de aanmaak van nieuw spierweefsel te stimuleren.

  • Volledig aminozurenspectrum
  • Hoge dosering essentiële aminozuren
  • ‘Express loader’ systeem voor directe opname
  • 1 liter van de beste aminozuren van Scitec
  • Makkelijk in te nemen
  26,95 Incl. BTW