Scitec Jumbo hardcore

Enig resultaat

Showing the single result
 • Maximale spiergroei en gewichtstoename!

  Wil je serieus aankomen en je spiermassa vergroten? Dan is Jumbo Hardcore de perfecte oplossing voor jou! Met vijf krachtige dierlijke eiwitbronnen en een uitgebalanceerde mix van koolhydraten zorgt dit product ervoor dat je jouw gewichtstoename op een effectieve en gezonde manier kunt realiseren.

  Stimuleer je spiergroei met de kracht van Jumbo Hardcore!

  Een overschot aan calorieën is essentieel als je wilt aankomen. Maar let op, niet alle calorieën zijn gelijk! Bij Scitec Nutrition begrijpen ze dat de kwaliteit van de calorieën die je binnenkrijgt bepalend is voor het soort gewicht dat je wilt bereiken. Daarom hebben ze zorgvuldig gekozen ingrediënten gecombineerd in de Jumbo Hardcore, die je helpen om voornamelijk spiermassa op te bouwen, zonder overtollig vet.

  Met een verhouding van 60 g koolhydraten, 63 g eiwit en slechts 14 g vet per portie, verhoogt Jumbo Hardcore de macronutriënten in je dagelijkse voeding op een uitgebalanceerde manier. Dit betekent dat je jouw lichaam voorziet van de juiste bouwstenen voor kwalitatieve spiergroei.

  Krachtige eiwitten en energieke koolhydraten voor optimale resultaat

  Wat dit product echt onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen. Elk van deze bronnen bevat niet alleen alle essentiële aminozuren die je lichaam nodig heeft, maar ook een perfect uitgebalanceerde verhouding van essentiële aminozuren die optimaal is afgestemd op jouw behoeften. Het eiwit in Jumbo Hardcore draagt bij aan de opbouw van spiermassa en het behoud van sterke botten*.

  Maar dat is nog niet alles! Het koolhydraatprofiel van Jumbo Hardcore is indrukwekkend en biedt een mix van verschillende soorten koolhydraten, waaronder snel en langzaam opneembare varianten. Dit zorgt voor een constante en langdurige energievoorziening tijdens je intensieve trainingssessies.

  Een Top Gainer met extra voordelen.

  En we hebben nog meer toegevoegde voordelen! Elke portie van Jumbo Hardcore bevat 3 gram creatine, een bewezen ingrediënt dat je fysieke prestaties verbetert tijdens korte, intense trainingen*. Daarnaast draagt magnesium bij aan het verminderen van vermoeidheid en ondersteunt het een normale spierfunctie en energieproductie*.

  Maak je geen zorgen over je immuunsysteem en de bescherming van je cellen tegen oxidatieve stress! Ons immuunbeschermende en antioxidatieve stresscomplex, verrijkt met zink en selenium, helpt je immuunsysteem optimaal te functioneren en je cellen te beschermen*.

  Tot slot is Jumbo Hardcore verrijkt met een stimulerend complex**, een spijsverteringscomplex***, toegevoegde aminozuren en een superfoodmatrix. Dit complete en indrukwekkende supplement helpt je om jouw spiergroei te maximaliseren

  Meng 1 dosis (153 g) met 500 ml water per dag. Gebruik dagelijks, bij voorkeur onmiddellijk na het sporten. Beta-Alanine kan een onschuldig, tijdelijk tintelend gevoel in de huid van sommige personen veroorzaken. Niet bedoeld voor kinderen of zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. OVERSCHRIJD DE SPECIFIEKE AANBEVOLEN DOSES NIET. Gebruik dit product in combinatie met voeding als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als een vervanging.
  34,9063,50 Incl. BTW