Scitec turbo ripper

Enig resultaat

Showing the single result
 • scitec turbo ripper 100 caps Toevoegen aan winkelwagen

  Hoge doses cafeïne, carnitine, groene thee, Synephrine en meer!

  TURBO RIPPER bevat heel veel ingrediënten die je kent en waar je van houdt – in aanzienlijke doses! Je kent waarschijnlijk wel L-Carnitine? Scitec gerbuikt niet de gewone L-Carnitine, maar de meer complexe Acetyl L-Carnitine (ALC) in een enorme dosis. Naast deze dosis is het niet meer nodig om Carnitine apart in te nemen.

  Catechines zijn antioxidanten die jouw gezondheid beschermen

  Je hoeft ook geen van de andere ingrediënten te nemen die TURBO RIPPER in één portie levert bijvoorbeeld de catechine-rijke groene thee-extract. Je zult niet heel vaak van het woord catechine hebben gehoord maar catechines hebben een belangrijke functie voor je gezondheid. Het is een zeer sterke antioxidant die je beschermt tegen beroertes, hart en vaatziekten en nog meer naren dingen, Bijkomend leuk voordeeltje, het ondersteund ook bij het afvallen. Tyrosine is de voorloper van veel belangrijke hormonen en neurotransmitters en Bitter Orange-extract staat voor Synephrine.

   

  Met NEWCAFF ™ voor langzame afgifte cafeïneBovendien geeft TURBO RIPPER je een serieuze cafeïnestoot van 200 milligram per portie uit verschillende bronnen, waaronder de gedeponeerde NEWCAFF ™ micro-ingekapselde cafeïne met langdurige afgifte! Het is een nieuw systeem voor het afleveren van cafeïne, dat zijn totale cafeïnegehalte gedurende ongeveer 4 uur afgeeft.

  Begin met 1 capsule 1-2 keer per dag om de tolerantie van stimulerende middelen te beoordelen! Een volledige portie is 4 capsules per dag. Cyclusgebruik: 8-12 weken gebruiken, daarna minimaal 2 weken vrij nemen. Vermijd tijdens het gebruik andere bronnen van stimulerende middelen! Dit product geeft een aanhoudende afgifte van cafeïne gedurende ongeveer 4 uur na inname!

  Gebruik dit product in combinatie met voeding als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. Als u gezondheidsproblemen heeft, raadpleeg dan voor gebruik uw arts! Bevat 200 mg cafeïne per portie. Niet aanbevolen voor kinderen of zwangere vrouwen. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden!

  29,95 Incl. BTW