Vloeibare amino

Enig resultaat

Showing the single result
 • m double you liquid amino Toevoegen aan winkelwagen

  De Liquid Amino van M Double You is een vet- en koolhydraatarme aminozuur vloeistof die een hoge dosis van alle essentiële aminozuren bevat. Liquid Amino vloeistof is voor iedereen gemakkelijk in te nemen en wordt zeer snel in het lichaam opgenomen.

  • Gemakkelijk in te nemen
  • Hoge dosis snel opneembare vloeibare aminozuren
  • Met lekkere kersensmaak
  • Bevat nauwelijks vetten en koolhydraten

  Moeite met tabletten of capsules? Liquid Amino is de oplossing

  Liquid Amino van M Double You is een supplement dat een hoge dosis vloeibare aminozuren bevat. Indien je moeite hebt met het slikken van tabletten of capsules is Liquid Amino de oplossing voor jou!

  Liquid Amino vloeistof is voor iedereen gemakkelijk in te nemen en wordt zeer snel in het lichaam opgenomen, omdat de aminozuren al voor verteerd zijn. Daarnaast bevat deze aminozuurrijke vloeistof nauwelijks vetten en koolhydraten, dit maakt de Liquid Amino ook geschikt om in te nemen tijdens een dieet.

  Tevens bevat de Liquid Amino van M Double You vitamine B6.

  Vitamine B6 (Pyridoxine) draagt o.a. bij tot een normale vorming van rode bloedcellen, tot een normaal energieleverend metabolisme, goed voor eiwitstofwisseling/productie, ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen, is goed bij vermoeidheid en moeheid

  37,95 Incl. BTW