Blog post

Competition preperations Luxemborg

Zo na aardig wat tegenslagen toch de laatste 11 daagjes nog even een update ( helaas zijn de vorige berichten van mn Blog gedelete met dank aan de prutsers van de webhost )

Zo nou inmiddels nog 11 dagen te gaan inmiddels ben ik al aan mn een na laatste low carb dag bezig . Aankomende donderdag weer Havermout echt goddank hahahaha Vis en bleekselderij komen mn neus uit heb net zelf nog geen kieuwen gekregen .Mn shape is ja moeilijk te zeggen na lage dagen ben je leeg en plat er valt pas meer over te zeggen als ik weer carbs heb binnen gekregen .wel heb ik aardig wat strepen op mijn borst schouders nek en rug gekregen (als ik andere mensen moet geloven ) en is mn gewicht weer gedropt . Aankomende donderdag om 15h00 gaan we weer meten .Ook heb ik vorige week mijn nieuwe board short gehaald (dit is echt totaal nieuw voor mij aangezien ik altijd bb heb gedaan. Maar met goeie hulp is het toch gelukt .Helaas kan ik hier geen foto’s invoegen dus die hebben jullie te goed . Mn stemming is momenteel niet al te best en heb enorm last van Moodswings maar dat hoort erbij .Gelukkig is dit mn laatste werk dag/nacht en kan ik met de laatste dagen helemaal focussen op de wedstrijd . Misschien doe ik donderdag na mn meting nog even een update tje (maar pin me er niet op vast afhankelijk van mn mood ; ) Nog even door gaan en volhouden . Trainse¬† gr Ronald

Follow my blog to my next Competitions with al the ups and downs more after X-mas .for now merry X-mas everybody

 

Pin It on Pinterest

Share This