Applied Nutrition Pump 3G Zero Stim Pre-Workout

applied nutrition pump 3g zero stim pre workout

Applied Nutrition Pump 3G Zero Stim Pre-Workout

21,50 Incl. BTW

Pump 3G No Stim: een zeer rijke formule

Zoek je een goede pre-workout met ingrediënten die bewezen hebben echt te werken? Een pre workout die je ook laat in de avond kan nemen zonder uren naar het plafond te moeten staren omdat je niet kan slapen? Zoek dan niet verder. Applied Nutrition heeft Pump 3G ontwikkeld voor de beginnende en gevorderde atleet. Zonder cafeine. Met creatine monohydrate. AAKG, en maar liefst 2 gram Beta-Alanine en 5 gram Citrulline. Een comlete formule die vooral de pomp ondersteund tijdens het trainen. Alles om spieren te stimuleren en jouw training tot een succes te maken.

Enkele top ingrediënten in Pump 3G No Stim

Citrulline Stelt vermoeidheid uit en heeft een positief effect op het uithoudingsvermogen.

Creatine monohydrate verbetert de prestaties bij explosieve krachtsinspanningen en duursporten! Dagelijks gebruik kan het effect van training voor spierkracht versterken/vergroten, bij mensen boven 55 jaar. In deze formule zit genoeg creatine voor een optimale dosering. Het is dus niet nodig

AAKG helpt de productie van stikstofoxide te verhogen, wat gunstig is voor spiergroei en herstel na de training. De inname is ideaal als je een sport beoefent die kracht of uithoudingsvermogen vereist.

Beta Alanine Voor lange, intensieve trainingen. Uitstellen van spiervermoeidheid, een aminozuur dat ophoping van melkzuur in de spieren vertraagt

Taurine is een organische verbinding die van nature voorkomt, voornamelijk in dierlijke eiwitten (vlees en vis).

L-Tyrosine 1 van de 22 aminozuren die door cellen worden gebruikt om eiwitten te synthetiseren

BioPerine® verhoogd thermogenese is belangrijk voor het afslankproces maar zorgt tevens voor een betere absorptie van nutriënten in de darmwand.

Inhoud 375 gram

Gebruiken:

Meng 1 portie 15 g (2 maatlepels) 30 minuten voor het sporten met 200 ml koud water en consumeer onmiddellijk.

De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.

Scoops worden alleen geschat, weegschalen worden aanbevolen.

Clear selection
Per 100 g Per serving (15 g) *RI %
Energie 71 kJ/17 Kcal 11 kJ/3 Kcal
Vet 0 g 0 g
waarvan verzadigd 0 g 0 g
Koolhydraten 4.2 g 0.63 g
waarvan suikers 0 g 0 g
Vezels 0 g 0 g
Eiwit 0 g 0 g
Natrium 1.137 g 0.171 g
Zout 2.843 g 0.426 g
Citrulline Malaat 2:1 33.3 g 5 g
AAKG 20 g 3 g
Creatine Monohydrate 20 g 3 g
Beta-Alanine 13.33 g 2 g
Taurine 1667 mg 250 mg
L-Tyrosine 1667 mg 250 mg
BioPerine® 33 mg 5 mg
Vitamine B3 400 mg 60 mg 375
Vitamine B12 333 mcg 50 mcg 2000

Fruit Burst
Citrulline Malaat 2: 1, Arginine Alfa Ketoglutaraat (AAKG), Creatine Monohydraat, Beta-Alanine, Natuurlijke Smaak, Zuurteregelaars (Citroenzuur, Natriumbicarbonaat), Taurine, L-Tyrosine, L-Theanine, Siliciumdioxide, Calcium Silicaat , Vitamine B3 (Nicotinamide), BioPerine® (Zwarte Peper Extract), Zoetstof (Sucralose), Natuurlijke Kleur (Bietenrood), Vitamine B12 (Cyanocobalamine).

Icy Blue Raz
Citrulline Malaat 2: 1, Arginine Alfa Ketoglutaraat (AAKG), Creatine Monohydraat, Beta-Alanine, Natuurlijke smaak, Zuurteregelaars (Citroenzuur, Natriumbicarbonaat), Taurine, L-Tyrosine, L-Theanine, Siliciumdioxide, Calcium Silicaat, Vitamine B3 (Nicotinamide), BioPerine® (Zwarte Peper Extract), Zoetstof (Sucralose), Natuurlijke Kleurstof (Spirulina), Vitamine B12 (Cyanocobalamine).

Elk ingrediënt in deze batch ondergaat strenge controles en testen op verboden stoffen voorafgaand aan productie onder een gecontroleerd programma. Eindproducten worden vervolgens geproduceerd en verpakt in een ISO 22000, BRC, GMP & Halal geaccrediteerd laboratorium om atleten het hoogste niveau van zekerheid te bieden om te gebruiken.

Allergenen: 

Geen allergenen bekend.

Neem contact op met een gekwalificeerde gezondheidsprofessional voordat u dit product gebruikt als u jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u een bekende of vermoede medische aandoening(en) heeft en of een recept of OTC-medicatie gebruikt.

Weight kg