Applied Nutrition Shred X Powder Fat Burner

applied nutrition shred x powder fat burner

Applied Nutrition Shred X Powder Fat Burner

27,50 Incl. BTW

Shred-X Powder Fat Burner

Een ultieme vetverbrander boordevol waardevolle ingrediënten. Met ProGBB™, L-Carntine, Groen thee, Choline, L-Tyrosine en 200 mg Caffeine.

Maar wat is ProGBB?

ProGBB™ is een gepatenteerde verbinding genaamd GBB-EEC (Gamma-butyrobetaine Ethyl Ester Chloride), wat een baanbrekende ontdekking door weterschappers gedaan om de toevoer van L-carnitine in pre-workout-supplementen en fat burners te vergroten.Wanneer u GBB-EEC-verrijkte supplementen gebruikt, zou dit de trainingscapaciteit verhogen, uw vetophopingen verminderen en uw cardiovasculaire gezondheid verbeteren.

L-carnitine wordt op natuurlijke wijze door ons lichaam aangemaakt en ProGBB™ (Gamma – Butyrobetaïne Ethyl Ester Chloride) is een in het laboratorium gesynthetiseerde verbinding om de natuurlijke neiging van het lichaam om L-carnitine te produceren, te versterken.

Wat is L-Carnitine?

L-Carnitine is een natuurlijke stof die een essentiële rol speelt in de energiehuishouding van de spiercellen en de vetstofwisseling. Ze transporteren de vetzuren sneller naar de mitochondriën in de spiercellen. L-Carnitine komt van nature voor in ons lichaam en in onze voeding. Het is een veilige stof en kan worden genomen over een lange termijn zonder bijwerkingen. In de sportwereld is L-Carnitine bekend als dé vetverbrander !

Inhoud 300gram

Gebruiken:

Meng 1 portie 10g (1 afgestreken maatschepje) met 200ml koud water en consumeer 15 minuten voor het sporten.

* Scheppen zijn alleen geschat, weegschalen worden aanbevolen.

GETEST VOOR ATLETEN

Elk ingrediënt in deze batch ondergaat een streng onderzoek en testen op verboden stoffen voorafgaand aan productie onder een gecontroleerd programma.Eindproducten worden vervolgens geproduceerd en verpakt in een ISO 22000, BRC, GMP & Halal geaccrediteerd laboratorium om atleten het hoogste niveau van zekerheid te bieden om te gebruiken.

Neem contact op met een gekwalificeerde arts voordat u dit product gebruikt als u jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u een bekende of vermoede medische aandoening(en) heeft en of een recept of OTC-medicatie gebruikt .

Bevat cafeïne (228 mg per portie inclusief groene thee). Dit product mag niet worden gebruikt in combinatie met cafeïne of stimulerende middelen uit andere bronnen. Niet te gebruiken ter vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Overschrijd het aanbevolen gebruik niet.

Clear selection
Portie: 1 Scoop (10 g) – Porties per verpakking: 30
Per Serving (10g) Per (100g) *RI %
Energie 1 Kcal 10 Kcal
4 kJ 41 kJ
Vet 0 g 0 g
waarvan verzadigd 0 g 0 g
Koolhydraten 0 g 0 g
waarvan suikers 0 g 0 g
Vezels 0 g 0 g
Eiwitten 0 g 0 g
Zout 0.3 g 3.03 g
Acetyl L-Carnitine 3 g 30 g
Watervrij betaïne 1.5 g 15 g
Vitamine C 1 g 10 g 1666%
Groene thee 450 mg 4.5 g
Choline 300 mg 3 g
L-Theanine 300 mg 3 g
Gymnema Sylvestre 250 mg 2.5 g
Taurine 250 mg 2.5 g
L-tyrosine 250 mg 2.5 g
Cafeïne watervrij 200 mg 2 g
Pro GBB™ 30 mg 300 mg
Vitamine B3 25 mg 250 mg 156%
Vitamine B6 5 mg 50 mg 36%
Vitamine B12 100 mcg 1000 mcg 4000%
*Reference Intake

Acetyl L-Carnitine, Watervrij Betaïne, Citroenzuur (Zuurteregelaar), Vitamine C (Ascorbinezuur), Groene Thee 95% Polyfenolen, Choline Bitartraat, L-Theanine, Gymnema Sylvestre Leaf Extract (bevat 75% Gymnemic Acids), Taurine, L-tyrosine, natriumbicarbonaat, watervrij cafeïne, natuurlijke smaak, natuurlijke kleur (rode biet), antiklontermiddelen: (siliciumdioxide, calciumsilicaat), Breathe Easy™ (smaak), Pro GBB™ (gamma-butyrobetaïne-ethyl Ester HCL), Sucralose (Zoetstof), Vitamine B3 (als Nicotinamide), Vitamine B6 (Pyridoxine Hydrochloride), Vitamine B12 (als Cyanocobalamine).

Allergenen:
Bevat cafeïne (228 mg per portie inclusief groene thee)

Weight kg