Applies Nutrition Ashwagandha

applies nutrition ashwagandha

Applies Nutrition Ashwagandha

14,50 Incl. BTW

Ontdek de kracht van Ashwagandha van Applied Nutrition!

Het product is vernoemd naar Withania somnifera, beter bekend als Ashwagandha, maar ook wel bekend als Indiase ginseng. Het is een al lang bestaande plant in de Ayurveda* en het actieve ingrediënt, lactonen, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Plantaardige Veggie Shell (capsules)

We begrijpen dat dieetbeperkingen, religieuze overtuigingen en culturele achtergronden een belangrijke rol kunnen spelen in je keuze voor voedingssupplementen. Daarom hebben we onze Ashwagandha ontwikkeld met een plantaardige veggie shell. Deze speciale capsule is geschikt voor consumenten met diverse dieet- en levensstijlvereisten. Je kunt er zeker van zijn dat ons product past bij jouw individuele behoeften.

Halal gecertificeerd

Bovendien is onze Ashwagandha een halal gecertificeerd product. Dit betekent dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en geschikt is voor consumptie volgens de islamitische voedingsrichtlijnen. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op de kwaliteit en de afkomst van ons product.

Gebruiksaanwijzing:

Neem tweemaal daags één portie (1 capsule), bij voorkeur met voedsel.

Het product wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven of personen jonger dan 12 jaar. Consumptie van het product wordt niet aanbevolen bij bekende onderliggende ziekten of bij het nemen van medicijnen.

Raadpleeg vóór gebruik uw arts of apotheker bij een schildklieraandoening en/of gebruik van schildklierhormonen.

Per 1 capsule

KSM-66® Ashwagandha-extract (Withania Somnifera L) 300 mg

KSM-66® Ashwagandha-extract (Withania Somnifera L), HPMC (vegetarische capsuleschil).

Neem contact op met een gekwalificeerde gezondheidsprofessional voordat u dit product gebruikt als u jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u een bekende of vermoede medische aandoening(en) heeft en of een recept of OTC-medicatie gebruikt. Niet te gebruiken ter vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Overschrijd het aanbevolen gebruik niet.

Allergenen:  Niet bekend

Weight 0.100 kg