MyBBsupply Creatine

mybbsupply creatine

MyBBsupply Creatine

19,95 Incl. BTW

Creatine heeft zijn effect bewezen als nuttig voedingssupplement voor fanatieke sporters. De Creatine is 100% zuiver zonder toevoegingen.

 

De resultaten van Creatine zijn alom bekend. Meer kracht, spieruithoudingsvermogen. Creatine is het meest bekende product onder fitness atleten. Inname van Creatine verhoogt de concentratie van Creatinefosfaat in de spieren, waardoor verzuring wordt uitgesteld. Bij consequente inname zal na 2 weken de concentratie Creatinefosfaat op het gewenste niveau zijn. Bij regelmatig gebruik zal dit niveau gehandhaafd blijven

Samenstelling en geadviseerd gebruik
Samenstelling per dagdosering (5 gram, 1 maatlepel)
Ingredient Hoeveelheid Percentage ADH* Verbinding
Creatine 5 gram   monohydraat
*) Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.
Categorie: Overig. Ingredienten: Creatine (Monohydraat, 200 Mesh). Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.
Geadviseerd dagelijks gebruik: Neem 5 gram poeder in met water of een vruchtensap. Bij voorkeur iedere dag rond hetzelfde tijdstip innemen.
Waarschuwingen: Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen. Voedingssupplementen vormen geen vervanging voor gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Consulteer in geval van zwangerschap of borstvoeding uw arts, apotheker of deskundige voordat u dit product gebruikt. Bij teveel inname (veel meer dan de aanbevolen hoeveelheid) van Creatine kan diaree ontstaan.
Inhoud: 500 gram

De door ons aangeboden Creatine heeft een extra proces ondergaan waardoor het poeder extra fijn is geworden. Hierdoor lost het uitstekend op en wordt het beter opgenomen door het lichaam. Zuivere creatine heeft als voordeel dat deze beter oplost. De creatine die wij aanbieden heeft een dichtheid van 200 Mesh, dat is een zeer kleine korrel en hierdoor een fijn poeder.
Voor het jaar 1998 waren er nog meldingen dat er een verschil was tussen creatine uit China en Europa. Het bedrijf DSM was een van de bedrijven die daar destijds slim op inspeelde en met een ‘zuiverdere creatine’ op de markt kwam en deze onder een merknaam verkochten. Europese bedrijven prijsde hun creatine aan door in de media te verspreiden dat creatine uit China creatinine en dicyanamide zou bevatten (twee stoffen die als bijproduct tijdens de fabricage van creatine vrijkomen).
Enkele jaren later hebben testen aangetoond dat de creatine uit China net zo zuiver was als die van de Europese bedrijven. Meerdere Europese bedrijven zijn daarna gestopt met het produceren van creatine omdat ze niet zo goedkoop dezelfde kwaliteit creatine konden produceren als in China. Deze bedrijven importeerde zelf de creatine uit china en brachten het daarna op de markt onder hun merknaam. Zo rond 2006 verdwenen de merknamen van de verpakkingen bij de meeste merkhouders van supplementen omdat het geen meerwaarde meer had.

Allergenen

Allergenen tabel
Melk nee
Lactose nee
Eieren nee
Soja nee
Glutenbevattende granen *1 nee
Schaaldieren nee
Vis nee
Pinda’s nee
Schaalvruchten *2 nee
Selderij nee
Mosterd nee
Sesamzaad nee
Zwaveldioxide en sulfiet nee
Lupine nee
Weekdieren nee
Mais nee
Gist nee
*1 (Tarwe, Rogge, Gerst, Haver, Spelt, Kamut)
*2 (Amandelen, Hazelnoten, Walnoten, Cashewnoten, Pecannoten, Pistachenoten, Macadamianoten)
Allergenen: Dit product bevat geen bekende allergenen.

Overige productkenmerken

Vorm: Poeder
Opmerking mbt vorm: wit poeder
Oorsprong: Synthetisch
Gmo vrij: Ja
Ingredienten voldoen aan de wetgeving: ja

Weight 0.600 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MyBBsupply Creatine”

Pin It on Pinterest

Share This