MyBBsupply Voordeelpakket Whey proteine Isolate Oat Mix

Aanbieding!
voordeelpakket 1jpeg klein

MyBBsupply Voordeelpakket Whey proteine Isolate Oat Mix

99,95 Incl. BTW

Wei eiwit isolaat is het eiwit type dat het hoogst haalbare eiwitpercentage heeft.

Wij laten onze eiwitten maken bij een Nederlandse producent die haar eiwitten verkrijgt van bronnen waar ook grote Nederlandse multinationals eiwitten halen voor o.a. babyvoeding. Hiervoor is door ons bewust gekozen om te de kwaliteit te waarborgen.

De eiwitpercentage zijn op droge stof basis wat ook aangeven dient te worden op het etiket. In Nederland is dit de wijze waarop eiwitten gedeclareerd worden en waar de consument bekend mee is.

Op social media zijn er de laatste jaren meerdere onderzoeken gedaan naar de kwaliteit van eiwitsupplementen. Daaruit bleek dat er bedrijven waren die een voordeliger eiwit aanboden als een isolaat eiwit. Hier zijn wij geen voorstander van. Onze wei eiwit isolaat is ook echt 100% isolaat eiwit.

Eiwitten met een natuurlijk aminozuurprofiel. Het is een bewuste keuzen geweest om 100% wei eiwit isolaat te gebruiken voor dit product en niet een mix van verschillende eiwitten waarbij het eiwitpercentage verhoogt is door toevoeging van meerdere aminozuren. Onze eiwitten worden goed opgenomen door het lichaam.

Licht gezoet. Onze wei eiwit isolaat producten zijn slechts zeer licht gezoet en met zo min mogelijk aroma bereid. Dit om het eiwitpercentage zo hoog mogelijk te houden wat kenmerkend is voor een isolaat product.

 

Oat mix bestaat voor 100 % uit puur havermeel. Deze mix is een ideale toevoeging voor het ontbijt. Elke scoop (50 g) bevat 34 g complexe koolhydraten en 7 g eiwitten. Oatmix is makkelijk oplosbaar en kan dus eenvoudig worden toegevoegd aan de ochtendshake.

Ingredients: Whole oat flour “contains gluten”.

gebruiksaanwijzingen

Voeg 1 scoop (=50g) toe aan je shake of alternatief.

Productbeschrijving

Samenstelling en geadviseerd gebruik

Voedingswaarde per 100 gram / per dagdosering (30 gram)
Hoeveelheid Hoeveelheid per dagdosering
 vanille
Energiewaarde 1610 kJ 483 kJ
Calorieen 385 kcal 116 kcal
Eiwit (op droge stof basis) 90,4 gram 27,1 gram
Koolhydraten 3,0 gram 0,9 gram
Vet 1,0 gram 0,3 gram
Natural (geen smaak)
Energiewaarde 1610 kJ 483 kJ
Calorieen 385 kcal 116 kcal
Eiwit (op droge stof basis) 93,0 gram 27,9 gram
Koolhydraten 1,0 gram 03, gram
Vet 1,0 gram 0,3 gram
*) Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.
Categorie: Eiwitten. Ingredienten: Aardbei: wei eiwit isolaat, guargum (verdikkingsmiddel), aroma, soja lecithine, citroenzuur (zuurteregelaar), carmine (kleurstof), silicium dioxide (antiklontermiddel), acesulfaam k en surcalose (zoetstoffen).Vanille: wei eiwit isolaat, guargum (verdikkingsmiddel), aroma, soja lecithine, citroenzuur (zuurteregelaar), silicium dioxide (antiklontermiddel), acesulfaam k en surcalose (zoetstoffen),Natural: wei eiwit isolaat, Soja lecithine. Allergie informatie: Dit product bevatmelkeiwit, lactose en soja

Geadviseerd dagelijks gebruik: Neem als aanvulling op uw dagelijkse voeding 30 gram poeder (1 volle maatlepel) en mix dit met 250ml melk of 200 ml water.
Waarschuwingen: Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen. Voedingssupplementen vormen geen vervanging voor gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang.
Inhoud: 900 gram
Smaak : Vanille

 

Productbeschrijving Oat Mix

per 100

energy 389.00
Kcalenergy 1643.00
kJfats 7.20 g
ijzer 0.00
Proteïne/Eiwitten 14.00 g
koolhydraten 68.00 g
dietary-fiber 7.50 g
phosphorus 0.41 g

Weight 6.500 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MyBBsupply Voordeelpakket Whey proteine Isolate Oat Mix”