Scitec Water Cut

scitec water cut

Scitec Water Cut

18,95 Incl. BTW

Water Cut is een complexe formule die bijdraagt aan het afdrijven van overtollig water/vocht uit het lichaam. De formule bestaat uit 8 zorgvuldig geselecteerde, synergetische kruidenextracten en micronutriënten. Het is de ideale body toner als je gaat voor de maximale definitie voor je bodybuilding wedstrijd! Water Cut is ook ideaal om te gebruiken tijdens je ‘cut’ periodes en je net van dat allerlaatste beetje vet af wilt komen.

*gezondheidsclaims die ter beoordeling bij de EFSA zijn ingediend

Scitec Water Cut; dé vochtafdrijver en body-toner voor maximale definitie! Water Cut is samengesteld met 8 zorgvuldig geselecteerde, synergetische kruidenextracten en micronutriënten.

 • De ideale body toner als je gaat voor de maximale definitie!
 • Perfect om te te gebruiken voor het
 • Verrijkt met vitamine C en B6
 • Met Paardenbloem extract: helpt bij goede vochthuishouding*
 • Jeneverbes extract: Helpt bij het behouden van een gezonde spijsvertering*
 • Inhoud 100 capsules
 • Gebruiksaanwijzing: Neem tweemaal daags 2 capsules met 500 ml water, één keer ‘s ochtends en één keer’ s middags. Blijf de hele dag goed gehydrateerd.

  Belangrijk: Bevat Cafeïne (40 mg per portie). Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere of zogende vrouwen. Dit product is bedoeld voor gebruik door gezonde volwassenen en mag niet worden gebruikt door iemand met bekende medische aandoeningen.

  Gebruik dit product in combinatie met gezonde voeding als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden! BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN!

De voedingswaarden van Scitec Nutrition Water Cut:

Dosering:  4 capsules
Hoeveelheid per portie NRV% * Hoeveelheid per portie NRV% *
Vitamine C 1000 mg 1250% Vitamine B6 8 mg 571%
Artisjokextract 700 mg Paardebloem extract 200 mg
Amerikaans cranberry-extract 400 mg Peterselie-extract 200 mg
Groene thee-extract  (50% polyfenolen) 400 mg Jeneferbes-extract 40 mg
waarvan Caffeine 40 mg
* NRV%: voedingsreferentiewaarden

De ingredienten van Scitec Nutrition Water Cut: Glucosamine Sulfaat · 2KCl (van schaaldieren, weekdieren), dextrose, gelatine, rundergelatine, chondroïtinesulfaat, methylsulfonylmethaan (MSM), rijsmiddelen (magnesiumstearaat, tricalciumfosfaat), kleuren (kopercomplex van chlorofylinen).

Allergenen:  Geproduceerd in faciliteiten waar ze ook melk, eieren, gluten, soja, pinda’s, noten, selderij, vis en schaaldieren verwerken.

Weight 0.100 kg