Vitargo Pure 2000 gram Natural

Aanbieding!
Vitargo-Pure-2000-gram-Natural

Vitargo Pure 2000 gram Natural

31,95 Incl. BTW

Ingrediënt: Zetmeel

Gebruiksaanwijzing Vitargo Pure: Meng voor de training 2,5 eetlepels Vitargo Pure met 200 ml water. Goed schudden (minimaal 1 minuut) en schenk er vervolgens nog 300/400 ml water bij. Let op: je dient de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden!

Langere koolhydraatketen

Vitargo Pure is bijna gelijk aan Vitargo Carboloader. Het verschil is dat Vitargo Pure geen smaakstoffen of andere toevoegingen heeft.

Vitargo¨ is een gepatenteerde koolhydraat samenstelling met unieke eigenschappen, speciaal samengesteld voor topatleten om hen effectief makkelijk toegankelijke spierenergie (glycogeen) in hun lichaam te laten opslaan. Vitargo¨ is een aanzienlijk langere koolhydraatketen dan die gebruikt worden in alle andere koolhydraat energie dranken. De moleculaire structuur doet denken aan die van glycogeen.

 

Wordt snel opgenomen

Hoe groter de koolhydraatketen des te sneller zal deze de maag passeren en zal het via de ingewanden snel in je bloed opgenomen kunnen worden. Dit heet osmolaliteit, hoe lager de osmolaliteit hoe sneller de maagpassage zal zijn. Vitargo¨is klinisch getest aan het Karolinska Institute of Sports in Stockholm en vergeleken met andere met andere ‘normale’ koolhydraatrijke sportdranken. De resultaten laten zien dat Vitargo¨sneller is in de aanvulling van de glycogeenvoorraden en de maagpassage vergeleken met de normaal gebruikte combinaties van complexe glucose polymeren (glucose, fructoes, dextrose, maltrose, malttrodextrine).

Door Vitargo Carboloader voor of tijdens de training te nemen zorgt het er voor dat je bloedsuiker spiegel stabiel in waarde blijft tijdens het sporten wat goed is voor energie maar het voorkomt ook direct spierafbraak. Ook ideaal na de training.